Plakari po mjeri

BMB namještaj nudi širok spektar američkih plakara po mjeri, vrata i pregrada za svaku prostoriju u kući, stanu, uredu ili poslovnom prostoru. Plakari po mjeri se ugrađuju od poda do plafona, od zida do zida, bez leđa, podnih, plafonskih ili bočnih stranica. Naravno, po želji moguća je ugradnji i ovih elemenata. Naši ugradbeni plakari s kliznim vratima su vrlo fleksibilni, uklapaju se u svaku prostoriju ili u neiskorišteni ugao.
Sa ponosom možemo reći da ne postoji prostor u koji nije moguće ugraditi naše plakare. Mi ne priznajemo “problem”, posebno ako se radi o plafonskim kosinama i drugim neiskorištenim uglovima Vašeg prostora. Upravo u ovom slučaju gdje se ne može uklopiti klasični plakar, naši plakari po mjeri dokazuju svoje neograničene mogućnosti u obezbjeđivanju dodatnog prostora za odlaganje.
Kontaktirajte nas i naši dizajneri će Vam ponuditi najbolje rješenje za Vaš dom, ured ili poslovni prostor. Postavite zadatak ispred nas, odgovoramo s rješenjem koje će optimalno iskoristiti sve uglove svakog prostora. Mi volimo izazove, testirajte nas.

Garancija 12 godina.